Thai mad Odense


Se nogen af vores thai retter

Leder du efter noget thai mad i Odense? INSU har lavet sushi og thai mad igennem en lang årrække, hvor vi med tiden har gjort vores opskrifter bedre og bedre. To gange om ugen modtager vi fersk kød og friske råvarer der kommer direkte fra Thailand, for at opnå den mest uforglemmelige smagsoplevelse. 

Det thailandske køkken har altid haft sin egen specielle smag og metode at tilberede deres retter på. Vi går højt op i opnå disse sensationer, når vi laver vores Thai mad fra hjertet af Odense, hvor vores restaurant er placeret. 

Fantastisk thai mad!

Thai mad smager formidabelt. Især når der bliver gjort noget ud af tilberedelsen. 

INSU stiler efter, at levere et måltid der mætter, bringer smilet frem på dine læber og får dig til at få lyst til at bestille igen en anden gang. 

Er du ny til det thai menu-kort?

Hvis du ikke er vandt til at spise thai mad, så kan vi anbefale dig at prøve nummer 9 fra thai-sektionen på vores menu-kort - 'Gaeng kheow wam gai', hvilket er kylling i grøn karry, kokosmælk, bambusskud og basilikum. Det er en klassisk ret, som er god til nybegyndere. Retten er ikke for stærk og den kraftige, runde smag fra kokosmælken og kyllingen kommer virkeligt til sin ret. 

På thai-sektionen på vores menukort kan du også finde:

  • Thai starters
  • Thai nudelretter
  • Thai karry retter
  • Thai risretter
  • Thai supper

Se vores menukort her (og gå til side 16-17 for at se thai-retterne): http://www.insu.dk/insumenukort/

Take away eller restaurant

Uanset om du søger en thai restaurant eller om du søger thai take away, så kan INSU hjælpe dig. Du kan både bestille mad, men du kan også spise på vores restaurant. 

 - INSU Sushi og Thai mad Odense