Sushi restaurant Odense


INSU er din sushi restaurant i Odense. Vi er specialister i sushi og går højt op i kvalitet og i vores kunders oplevelse.

Vi serverer vores lækre sushi på Hjallesevej nr. 12, hvor vi også tilbyder thai mad.

Gode råvarer, rigtig tilberedelse = lækker sushi!

Hos INSU - din sushi restaurant i Odense, vælger vi vores råvarer med omtanke. Kvaliteten af vores sushi afhænger direkte af, hvor gode råvarerne er.

Vi ved også at de bedste råvarer ikke gør noget som helst, hvis man ikke udnytter det potentiale der er i det. Så vores fokus ligger lige så meget på, råvarernes gang igennem vores køkken. Vores kokke bliver grundigt testet, inden de bliver tilbudt en stilling i vores sushi restaurant.

Sushi skal nydes på den rigtige måde, - INSU sushi restaurant Odense.

Når du køber sushi hos os, er formidler vi dig ikke kun et måltid - men derimod en oplevelse. Besøg vores sushi restaurant i Odense, hvor vi har genskabt den asiatiske stemning - tilsat en knivspids af den vestlige verden.

Ny til sushi? Få eventuelt vejledning når du besøger restauranten

For 10 år siden, var det ikke sjældent at støde på en person der aldrig havde været på en sushi restaurant. I dag er det nærmest omvendt - men vi tager stadig hensyn til de sjæle der er nye ikke har prøvet sushi ret mange gange. Vores anbefaling til dem der er nye til sushi er enten 'Super California'-rullerne fra vores URAMAKI-sektion (se side 8 på menukortet). Eller også er lakse-SASHIMI'en også et godt valg, til dem der godt kan lide at starte med at stikke tåen i vandet, for at mærke temperaturen.

Læs eventuelt mere på vores menukort her: http://www.insu.dk/insumenukort/